Hvis du er i øjeblikket på arbejdsmarkedet, er her lidt kendte hemmeligheden at tappe de mest lukrative, men skjulte job tilgængelig.
Selv i denne økonomi er der stadig millioner af store arbejdspladser derude. Det er bare, at mange af de bedste af dem aldrig gøre deres vej til rubrikannoncer. I stedet er de taget af folk, der kender dem, før de er nogensinde annonceres. Forestil dig, hvor stort det ville være, hvis du havde tusindvis af venner, der vil altid fortælle dig om unadvertised job, du er perfekt til.
Som de siger, er det ikke, hvad du ved, det er hvem du kender. Hemmeligheden til at få de unadvertised job er at gøre venner ud af virkelig gode personalekonsulenter. Og ikke bare et par, men masser af dem. Her er hvorfor, og hvordan du gør det:
Personalekonsulenter, ellers kendt som headhuntere eller Søg blandt konsulenter, er ansat af virksomheder til at finde kandidater til at fylde åbne positioner. Disse job er ofte aldrig annonceret. Men hemmeligheden om, hvordan man bedst bruger personalekonsulenter er at først indse, at i modsætning til populær tro, de ikke arbejde for dig. Dette er en vigtig kendsgerning, at de fleste jobsøgende ikke forstår. Nøglen til at maksimere personalekonsulenter er at forstå følgende: personalekonsulenter ikke kan finde jobs til folk–de finde folk for arbejdspladser. Det er en vigtig forskel til at forstå, hvis du ønsker at få et job gennem en personalekonsulent.
I dagens jobmarkedet søger de fleste virksomheder medarbejdere, der arbejder i øjeblikket. Disse såkaldte passiv kandidater fordi de ikke aktivt søger beskæftigelse. Så Paradokset kommer, hvordan ser ud til at se passivt, men sørg for de ansættelsesmyndighed, der søger efter folk til at udfylde et job kontakte dig?
Så for at få de skjulte job, du nødt til at indse det er et tal spil og du skal spille det godt ved at få dit CV til så mange rekrutterer som du kan, der har specialiseret sig i mennesker med dine færdigheder, i dit område og i dit geografiske område.
Du kan søge på internettet og finde forskellige lister over executive personalekonsulenter. De er imidlertid ikke godt organiseret, komplet eller let at finde. Men vigtigst af alt kan de ikke betjener du søger et job i industrien. Husk personalekonsulenter søger at udfylde en bestemt job i en bestemt branche.
Styrken af internettet kan nu blive sat til at arbejde og hurtigt få din passive CV i hænderne på tusindvis af industri specifikke personalekonsulenter. www.SkillCaster.com kan distribuere disse genoptager hurtigt for dig og spare dig for alle de tidskrævende forskning af find industri specifikke personalekonsulenter.
SkillCaster personalekonsulent netværk er fyldt med præ-screenet og talentfulde personalekonsulenter, der har forbindelser til tonsvis af unadvertised arbejdspladser. Dit CV er straks blive sendt til 1000-vis af personalekonsulenter i din udvalgte områder, med speciale i din valgte færdigheder og dit CV. Dette er en meget effektiv endnu lidt kendt måde hurtigt få adgang til de unadvertised job. For at tjekke SkillCaster, gå til dette link.
Mens nogle personalekonsulenter ikke kan have noget for dig i dag, hvis deres kunder regelmæssigt kigge efter folk med dine færdigheder, vil de tilføje dig til deres database. Det er en god ting. Først og fremmest en personalekonsulent ser ud, når en klient kommer til dem med et job at fylde, er deres egen personlige kandidatdatabase. Det er aldrig for sent eller for tidligt for at starte netværk med personalekonsulenter, der specialiserer sig i folk som dig.