Som om morgenen tænder sprød og dagene bliver kortere, er det på tide at begynde at tænke over den kommende feriesæson. Mens du ikke måske være klar til at starte din gave shopping, er det ikke for tidligt for at overveje, hvordan du vil gengive ferie hilsener til venner og familie, forretningsforbindelser, og kunder og klienter.

Hvorfor købe lykønskningskort Online?

Julekort og ferie-kort formål lige fra giver dig mulighed for at opdatere familiemedlemmer og venner om begivenheder i livet til at markedsføre din virksomhed til kunder og potentielle kunder. Men uanset om du sender personlige lykønskningskort, visitkort ferie, eller begge dele, køb dem online har flere klare fordele.

Den første sådanne fordel er udvalg. Uanset om du er på udkig efter business julekort, Thanksgiving kort eller andre kort, ferie, finder du mange flere valgmuligheder online end du vil på et lokalt kort butik. Den anden fordel er muligheden for at spare penge. Fordi online lykønskningskort butikker ikke har overhead udgifterne til mursten og mørtel butikker, er de i stand til at passere langs besparelser til deres kunder. Tredje, online butikker tilbyder typisk personalisering, både i form af udskrivning din familie navn eller navnet på din virksomhed på kortene, og udskrive din returadresse på kuverten. Fjerde, du kan normalt få stejl rabat hvis du bestiller dit julekort tidligt (i midten af oktober), før ferien sæson er i fuld sving.

Hvad man skal kigge efter, når de køber lykønskningskort Online

Mens der er mange online-virksomheder, der sælger ferie-kort, skal du vælge den rigtige. Du ønsker ikke at risikere, at din virksomhed julekort vil ankomme i slutningen af December, eller at personalisering er forkert. Her er nogle tjenester til at kigge efter, når du vælger en online kilde til ferie-kort:

1. levetid og tilfredse kunder. Kig efter en virksomhed, der har været i virksomhed i mindst tre år og som kan pege på en loyal følgende af enkeltpersoner og virksomheder, der er tilfredse med deres produkter og tjenester.

2. kvalitet og priser. Hvis du bestiller i mængde, skal selskabet tilbyde bulk rabatter. De bør også tilbyde en “early bird” rabat, hvis du placerer din ordre tidligt. Virksomheden skal være villig til at sende dig prøve kort, så du kan kontrollere kvaliteten af kortet. De bør også tilbyde høj kvalitet, koordinere konvolutter, såsom folie foret konvolutter.

3. personlige indstillinger. Kig efter en virksomhed, der tilbyder flere former for brugertilpasning. Du bør eksempelvis kunne vælge mellem flere forskellige vers til indersiden af dit kort. De bør også indeholde op til fire linjer med påtrykt tekst på din ferie kort uden ekstra omkostninger, og gør det muligt at vælge mellem mindst fire farver blæk.

4. kundeservice. Selskabet du vælger bør gør det nemt for dig at bestille. Dette betyder, at give dig mulighed for at bestille online, samt mulighed for at udskrive en ordreseddel. De bør også have live kundeservicerepræsentanter, der kan hjælpe dig med at placere din ordre og svare på eventuelle spørgsmål du måtte have.

Det er aldrig for tidligt for at begynde at tænke på julekort og ferie lykønskningskort. Når du finder den rigtige online kilde til dine behov, vil du aldrig se tilbage!