Er du en ung gamer, så drømmer du sikkert om at blive e-sportsstjerne. Der er ikke noget bedre, end at kunne gøre karriere indenfor sin største hobby.

Hvad skal der til?

For at klare sig godt i e-sport verdenen skal du:

  1. Lære at skelne mellem træning og fritidsgaming.
  2. Være i god form.
  3. Have et godt setup.

Træning og fritidsgaming:

For at være blandt de bedste skal du træne dit spil. Både alene og sammen med dit hold. Holdet kan have stor gavn af en træner, som kan pointere hvad I hver især skal blive bedre til, og hvad I som hold skal arbejde på.

Men det betyder ikke, at du ikke kan spille for sjov. Tænk på det, som fodboldspilleren, der spiller med et par venner eller sine børn i haven vs. at være til træning i klubben.

At være i god form:

Hvis du er i god form og spiser varieret, vil det have gavnlig effekt på din performance. Du får nemlig et bedre overblik, kan tænke hurtigere og bliver mere udholden, hvis du giver din hjerne ordentlige fødevarer at arbejde på, og også har fysiske aktiviteter som del af din træning. Du bestemmer selv, men du skal nok ikke vælge at spille fodbold på et niveau, hvor du også skal tænke stævner osv. ind. Du gør dig selv en bjørnetjeneste ved at spille på to heste på den måde.

Et godt setup:

Det ved du jo selvfølgelig godt. Det er umuligt at blive konkurrencedygtig hvis du ikke har et ordentligt setup. Din skærm skal have en ordentlig opdateringshastighed og dit grafikkort skal kunne følge med. Skal du bruge nyt, men det kniber med finanserne – og er du fyldt 18 år – så kan du overveje Quicklån 18 år. Sammenlign betingelser på compare loans.