Du har flyttet ud af dine forældres hus og du er endelig på vej til økonomisk frihed. Der er én ting du ikke har endnu til at fuldføre dit mål i livet. Et forhold. Relationer er sjovt på en måde, fordi hver person, du møder kan lide dig, hader dig, eller har ingen idé om hvad de synes om dig. Det er skønheden af dating. Men efter et stykke tid du snart indse, at du kan spare penge som dine kammerater og du er snart dybt i gæld.
Hvad mange mennesker ikke indser, er et forhold er en indstilling i livet. Folk kan se på dig anderledes hvis du ikke date, men snart efter et stykke tid, kan du mærke en dejlig tilbagevenden på dine penge og lidt mindre stress på dit liv. Jeg siger ikke at droppe relationer helt, men jeg forsøger at anbefale at relationer er en midlertidig gæld relief strategi.
Lad os tage et scenario her og kortlægge tal. Sige, du møder en partner og du beslutter at spise ud tre gange i ugen. Du vil være en dejlig fyr og betale for alle tre. Middage vil gennemsnitlig fyrre bukke en parabol alt ud til at være et hundrede og tyve dollars. Den næste uge, får du et telefonopkald og dette forhold er nu slut. Hvis dette mønster holder gang, er det $6,240/ år. Efter at hele året, du er stadig single, $6,240 fattigere mens den anden mand arbejder på hans karriere spor og investeringer er nu $6,240 rigere.
Nu, du sandsynligvis får den idé, at jeg er kønsdiskriminerende. Jeg er ikke. Når mennesker komme ind i gæld, forsøger de at se, hvor penge igangværende. Kreditkort, tøj, de behøver, og mad. De ikke åbne øjnene og indse det er værdiløse datoer de gå på uge efter uge.
Efter alt dette, jeg er sikker på, du stadig tænker “Hey, jeg vil stadig til dato, penge er ikke så vigtigt som kærlighed og jeg ønsker ikke at være ensom hele mit liv.” Det er fantastisk, du skal have et optimistisk syn på din fremtid og planlægger i overensstemmelse hermed. Mens du stadig forsøger at finde denne partner, du nødt til at skrive alle dine udgifter ned på papir og omfatter “relationer” som en af dem. Dette er selvfølgelig, hvis du er single og dating. Hvis du er gift, bør ikke du læse denne artikel alligevel. Når du finde ud af din “forhold” budget, vil du derefter kunne bestemme, hvor meget du kan bruge på film, middage, ferier mv. Denne måde, når måneden slutter, og du ser på dit kontoudtog, du vil være i stand til at afgøre, hvor pengene er gået.
Selvfølgelig, er der mange andre måder at spare dig penge. Skære ned på din dagligvarer, at slippe af med tingene skal du ikke lide satellitradio, kabel-tv med de tre hundrede kanaler, eller bare at spise derhjemme.
Mere om Tom Tessin artikler kan findes på