Hvis du ønsker at blive en fast ejendomsinvestor, finde en “fixer-øvre” ejes af en ivrig sælger. At finde nødlidende huse til tilbudspriser, rette dem op, og derefter sælge dem på et konsistent grundlag kan gøre dig til millionær.
Hvorfor sælgere sælge med rabat
Boligejernes problemer forhindre ofte dem fra opholder sig på toppen af deres hjem vedligeholdelse, og faktorer såsom jobtab, skilsmisse, alvorlig sygdom, forskellige former for afhængighed eller andre personlige problemer overvælde hurtigt dem. Disse sælgere kan ikke foretage de nødvendige reparationer på grund af finansielle eller fysiske begrænsninger, og når det sker, deres hjem bliver en lav prioritet og nogle gange vil gå i afskærmning.
Ser for “Triple D”
Hjem sælgere med tre problemer give begyndelsen investorer en god mulighed. En “Triple D” er et hundehus, involveret i en skilsmisse, og i standard. Label “hundehus” kommer fra det sydlige Californien Realtors, der anvendte denne term til at beskrive de værste fiksersalte. Disse huse måske “træt” og behøver kun kosmetiske arbejde for at positivt sammenligne med andre boliger i området.
Hvad skal man kigge efter i et hundehus
Den sværeste hus for en boligejer at sælge er en “hundehus”, “dump” eller “fixer-øvre.” Disse nedslidte huse skræmme off de fleste købere, der ikke har penge til at dække udbetalingen, lukning omkostninger, nye møbler, tæpper, apparater, tag reparationer og andre udskudt vedligeholdelse forpligtet til at bringe hjem tilbage i topform.
Som man ser gennem klassificeret annoncer eller på ejendomsmægler programoversigter, hold øje for udtryk som “handyman særlige,” “som er,” “fixer” eller andre kontrollampe ord. Også har din agent, bruger lignende termer ved scanning af flere notering Service for dit målområde.
Når du har fundet en ejendom, som du kan slå fra hundehus til dukkehus, finde ud af, at sælgers problem og derefter tilbyde en løsning. Nødlidende sælgere ofte oplever økonomiske problemer og har brug for penge så hurtigt som muligt. Derfor, hvis du er klar til at lukke hurtigt, vil du blive sat til at forhandle en lavere salgspris.
Hvordan man kan lukke hurtigt
Finde en erfaren långiver og få dig ikke kun “præ-kvalificeret”, men også “forhåndsgodkendt.” Bekymret for sælgere sikrer at tage det andet skridt, at du allerede har dit lån i stedet for deres ejendom, og dette sætter dig langt foran andre potentielle købere.
Hvordan at vide, hvornår “Bad” er godt
Når du først starter ud i fast ejendom “fixer” business, skal du kigge efter “grimme” huse behøver kun kosmetiske arbejde. Kigge efter posten niveau fiksersalte, der bare har brug for nogle rengøring op, maleri og tæpper.
Når du er ny til fixer, altid huske dine begrænsninger og forsigtig når du overvejer huse har brug for strukturelle reparationer. Min mand erstatter strukturelle bjælker, sub gulv, vægge, VVS og elektriske systemer, men han erhvervede færdigheder efter års erfaring.
Hvis du finder et hus med strukturelle problemer, få overslag fra pålidelige entreprenører til at gøre arbejdet. Erfaring lærer du hvordan du gøre mere med tiden. Indtil da, afhængige af erfarne fagfolk gøre reparationer. Tage professionelle skøn konto før de beslutter at købe en investeringsejendom eller ej.
De nemmeste huse til salg
Et dukkehus, beliggende i et populært kvarter, sælger den hurtigste. For eksempel, vi engang solgt en hjem navngivet vi “Orange træ sommerhus” på bare tre timer! For at kvalificere som et dukkehus, et hjem må være på et sted, at købere vil og skal tilbyde antallet af soveværelser, badeværelse og faciliteter, de søger. Ud over prisen, men købe købere huset, der opfylder deres grundlæggende krav og deres følelsesmæssige behov.
Påfyldning købernes følelsesmæssige behov
Efter mange års investeringer erfaring, har vi fundet, at bruge Design psykologi og Marketing psykologi teknikker høj grad øger vores overskud. Begge begreber går langt videre end “bremse appel.”
For eksempel, bruge vi farver, at målrette vores potentielle køber indkomstniveau og matche sælger sæsonen. Generelt, købere af højere priser hjem foretrækker komplekse farver, og brug af cool farver under varmt vejr og varme farver i kolde sæsoner gør købere føler sig mere trygge. Vi også male hoveddøren en glad farve og lokke købere til huset ved at placere potteplanter på verandaen.
Gennem årene har vi købt og solgt snesevis af nødlidende ejendomme. Ved hjælp af forsigtighed og sund fornuft, som efter et par enkle regler og ved hjælp af Design psykologi strategier, kan du, også, blive en velhavende ejendomsinvestor!
(c) Copyright 2004, Jeanette J. Fisher. Alle rettigheder forbeholdes.