Teenagere gør penge online hver dag. Mange mennesker tror, de eneste måde teens tjene penge er at få det fra mor og far. Det er ikke sandt. Overalt du shoppe finde du ambitiøse teenagere arbejder for at exrea penge til alt fra cd’er og film, tøj og datoer. Takket være internettet kan teenagere tjene penge online ligesom alle andre.
Her er nogle måder, teenagere kan tjene penge ved hjælp af internettet.
1. arbejde For dine forældre (eller deres venner)
Der er ingen ende på ting, der kan ske online for mor og far. Hvis de har et hjem virksomhed kan du håndtere nogle af de daglige opgaver som læsning email, marketing, opdatere en hjemmeside, indsende artikler og meget mere. En dejlig ting for dine forældre er stedet for at give dig penge nu de kan sætte dine talenter til at arbejde og få en skat gavne på samme tid.
2. sælge ting Online
En nem måde for teenagere til at tjene penge er at deltage i en affiliate program og få betalt for at sælge deres produkter. Lede efter programmer, der tilbyder film, cd’er, tøj, koncert billetter osv. Dette giver dig en chance for at tjene penge sælge produkter børn køber online hver dag. Et godt sted at lære om affiliate programmer er her:

3. Bliv betalt for at tage Surveys
Vidste du, at virksomheder i USA bruger over $250 milliarder Dollars et år forsøger at convice forbrugerne til at købe deres produkter? Disse penge er brugt på reklame samt forskning. Du kan tjene penge at give din mening til over 450 virksomheder. Læs mere her:

4. opbygge dine egne penge at gøre hjemmesiden
Du har et produkt eller kender nogen der gør. Opbygge en penge at gøre hjemmesiden og sælge dit produkt online. Det tager nogle færdigheder, men når du har dit system ned du kan holde alle overskud, i modsætning til affiliate programmer hvor du kun gøre en Kommission på hvad du sælger.
5. start din egen virksomhed
Her er en måde at yde en service i dit nabolag og få betalt for det. Blive en tusindkunstner og gøre ting folk kan lide ikke at gøre eller har tid til. Her er et par ideer!
* Babysitte * gang hunde * klippe Yards * ren huse * vask biler * undervise computerfærdigheder * bygge Websites * Give svømmeundervisning * købmand * maling huse * gør Landskabsarkitektarbejde * hus sidde * Pet sidde * gøre ærinder * Tutor og hjælpe med lektier * Type papirer
6. få din egen forretning i en boks i 3 trin
Du skal bruge en lille mængde af penge at få denne gang, men at få din egen Plugin Profit websted virksomhed i et box sæt op og klar til at gå i 3 nemme trin er en fantastisk måde at tjene penge på internettet. Du vil få din egen tilpassede hjemmeside, e-mail-marketing nyhedsbrev, uddannelse, marketing materialer, følge op støtte og en hel masse. mere. Læs mere her:

Disse er blot nogle få ideer til, hvordan teenagere kan tjene penge. Internettet gør det muligt for nogen at tjene penge uanset alder. Hvis du er en hårdtarbejdende med lyst og er villig til at lære er at tjene penge online en god måde for teenagere til at tjene penge.