Windows er en investering i dit hjems real estate værdi. De tilføjer stil-både indendørs og ud. Men gamle, utætte vinduer kan også tilføje til hjem opvarmning og køling omkostninger med 30 til 40%. Og med udgifter til energi langsomt bevæger sig opad, windows får mere opmærksomhed end nogensinde.

Windows kommer i mange former, størrelser og stilarter og er fremstillet af forskellige materialer. At vælge passende vinduer til dit hjem er en stor beslutning, men bliv ikke overvældet. Kender din fakta og arbejde med en kvalificeret kontrahenten, så du kan være forberedt til din næste vindue udskiftning projektet.

En af nutidens mest populære og alsidig vindue materialer er vinyl. I forhold til træ eller aluminium, er vinyl Vinduer stort set vedligeholdelsesfri, malerfirma og langtidsholdbare. Banebrydende CertainTeed i 1970 ‘ erne, millioner er blevet installeret og efterspørgslen fortsætter med at vokse.

Avanceret produktion teknikker form vinyl vinduer i forskellige stilarter, herunder enkelt og dobbelt hang, vandrette glidende, casement, arkitektoniske former og meget mere, endog brugerdefinerede figurer og dem med dekorative glas.

For energi bevidste forbrugere er vinyl svær at slå. Som et eksempel, CertainTeed vinyl vinduer med Thermaflect® lav “E” ruder system hjælper med at holde hjem køligere om sommeren og varmere om vinteren. I virkeligheden, kan disse Vinduer reducere udgifter til opvarmning og køling med 15% hvert år og kommer med Environmental Protection Agency’s Energy Star rating og en fra maleroversigten.dk/maler-koebenhavn/.