Der har været en masse snak i de seneste år om at bruge friværdi til at finansiere lån og kreditlinjer. Dette bør ikke komme som en overraskelse, da friværdi har både en høj værdi (forudsat boligejer har været at foretage betalinger på deres hjem længe nok) og er let for långivere til at arbejde med, da pant lavet af et hjem ansvarlig lånekapital er baseret på et stykke af fast ejendom. Disse to faktorer er hvad aktiverer et antal långivere til at tilbyde bedre renter på home equity lån end de kunne være i stand til på andre typer af lån til de samme personer.

Home equity lån ikke altid den bedste løsning, dog. Forgreninger skal du nøje overveje før du tager et hjem ansvarlig lånekapital… Det er dit hus, som du lægger på linjen, hvis du ikke er i stand til at tilbagebetale lånet. Dette betyder ikke at du skulle ansøge om et hjem ansvarlig lånekapital, dog; i stedet, bare tage lidt tid at lære mere om friværdi udlån og bruge disse oplysninger til at hjælpe dig med at afgøre, om et hjem ansvarlig lånekapital er rigtige for dig.

Egenkapital er

Mange mennesker er ikke engang helt sikker på, hvad egenkapital er, langt mindre hvordan det skal bruges som sikkerhed for et lån eller en kreditlinje. Dybest set er egenkapital beløbet, du har investeret i dit hus ved at gøre dine afdrag på realkreditlån. Det er procentdelen af Parlamentet om, at du “ejer”, og er en repræsentation af hvor mange penge er blevet udbetalt mod den samlede gæld.

Hvordan Home Equity lån arbejde

Når du søger om et hjem ansvarlig lånekapital, tager du ud en ekstra lien mod dit hus eller anden fast ejendom. Dette betyder, at du har et andet krav mod din ejendom af en långiver, og at hvis du ikke er i stand til at tilbagebetale din gæld derefter værdien af dit hus eller fast ejendom vil blive brugt til at betale off den oprindelige realkreditlån og derefter resten vil gå i retning af din sekundære lien. Naturligvis, belåning af egenkapitalen i dit hus eller et andet stykke af fast ejendom reducerer størrelsen af den egenkapital i ejendommen… hvilket betyder at du skal begynde at opbygge din egenkapital forfra igen.

Friværdi kreditlinjer

Lidt anderledes fra et hjem ansvarlig lånekapital er friværdi kreditlinje. Disse kreditlinjer arbejde ligesom kreditkort udstedt af en bank, men de bruger egenkapital i dit hjem eller fast ejendom som sikkerhed til at sikre, at du vil betale hvad du oplade at kreditten. Disse lånerammer er et populært alternativ til nogle hjem ansvarlig lånekapital, især dem, der ville blive brugt i nogle hjem forbedringsprojekter eller flere køb eller betalinger.

Friværdi lån anbefalinger

Når jeg forsøger at beslutte, hvorvidt eller ikke at bruge dit hjem egenkapital til at sikre et lån eller en kreditlinje, bør du stoppe og spørge dig selv, hvis der er andre muligheder. Har du virkelig brug for lån eller kassekredit? Er der nogen andre potentielle sikkerhed, som kunne anvendes som sikkerhed i stedet for din egenkapital? Bliver det nye lån betalinger håndterbare med enhver anden gæld, som du måtte have?

Ved at tage sig tid til at overveje din alternativer kan du finde, at det er meget lettere at træffe beslutning om hvorvidt du skal bruge din egenkapital som sikkerhed. Det vigtigste er at sørge for, at du har råd til at tilbagebetale, hvad du låne, da du lægger en masse op for din sikkerhed.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt: