Hvis du arbejder hjemmefra så ved du, at din tid er værdifuld. At skabe metoder til at automatisere dit hjem virksomhed kan spare værdifuld tid eller endda give dig mere tid til at opbygge din forretning. Ved at indkredse de ting, der optager størstedelen af din tid, vil du kunne begynde at finde mere effektive måder at fuldføre dit arbejde.
Administrere din e-mail eller meddelelse er et godt sted at starte. Hvad enten det er simpel e-mails eller svare på spørgsmål over telefonen, kan du blive mere effektiv. At være i en situation, hvor du har at fortælle folk det samme mange gange kan blive overvældende; bare rolig, du kan nemt mindske du arbejdsbyrde.
Hvis du besvare spørgsmål over telefonen så gøre huskesedler af fælles spørgsmål og svar. Hvis du er på farten så få et af disse bittesmå spiral notesblokke. I stedet for at skrive detaljerede svar, bare gøre en tjekliste over ting, du skal sige til din kunde besvare de specifikke spørgsmål. Når du bruger lidt tid gør dette vil du ende med de fleste af dine svar udenad; Dette gør det nemt at finde endnu bedre måder at håndtere kundens spørgsmål eller problemer.
Måske er e-mail, hvor din redundans er; e-mail er endnu lettere at håndtere end telefon kommunikation. Hvis du sender e-mail med den samme type oplysninger til hver af dine kunder har så du fået en masse at skrive for at gøre; Lad os gøre dette lettere!
Send en e-mail til dig selv – ligesom den, du normalt nødt til at sende til kunden – gøre det perfekt. Vi vil kalde denne e-mail e-mails’ skabelon’. Nu, hver gang du nødt til at sende denne type af e-mail ud, du allerede har et udgangspunkt.
Gå til din indbakke og finde denne skabelon e-mail, du har sendt til dig selv. Rul ned til bunden; Klik og hold musen og træk det op til toppen af din e-mail. Give slip på musen, når hele teksten er blevet fremhævet.
Nu, skal du klikke på Redigermenuen øverst i dit e-mail-program og vælge ‘Kopier’.
Næste, skabe en ny e-mail til din kunde; det bliver så let. Klik hvor du ville normalt skrive din besked og derefter gå til Redigermenuen igen; Klik på sæt ind.
WOW! Det er alt der er til det. Af grove du nødt til at ændre den kontakt info til dine kundeoplysninger. Foretage de nødvendige ændringer af teksten, giver det et emne og klik på send! Du kan forfine din skabelon e-mail, indtil du kun nødt til at ændre navnet på kunder og kontakt info; at skabe effektiv skabelon emails vil spare din mere og mere tid.
Disse samme ideer kan anvendes på mange andre områder af kommunikation. Næste gang du kommunikerer med en klient og du indser at du gentager dig selv, Husk at automatisere! Små sedler og skabeloner vil spare dig uger i det lange løb; de arbejder for mig og de kan arbejde for dig.
Der, lettet vi nogle af din arbejdsbyrde for i dag- og -for evigt!
Copyright © Chris Brown