En klokke ringer gør folk vide, at en virksomhed er åben. Eller gør dem stirre og forsøge at finde ud af hvor det kom fra. Visitkortene er din klokker. I dette tilfælde, det er dig der er at være repræsenteret og markedsføres af disse kort. Du kan ikke gå om gennemførelse og genoptager sammen med dig. Men du kan har snesevis af visitkort med dig og ingen ville lægge mærke til.

Aldrig forlade hjemmet uden dit visitkort. Der er ingen fortælle, hvem du kan møde som du shoppe eller besøge venner. Overalt går du der er mulighed for at nettet blot ved at give dine kort. Gør det til en vane at bære nogle i din pung. Gør det også til en vane at gøre dem så vigtigt som at tage din tegnebog langs.

Indsætte et visitkort til din bill betalinger. Regninger har reklamer også, så hvorfor ikke gøre mest muligt ud af lejligheden til at reklamere for dig selv ved hjælp af disse regninger. Muligheden for at nogle person, berømte dem, får fat i dine kort og være interesseret i hvad du tilbyder er for stor til at passere. Tage risikoen.

Husk dit visitkort etikette. Bede om et visitkort, når du giver dit visitkort. Når du modtager en, prøv ikke at sætte det i lommen straks. Læs, hvad er der at vise giveren, som du tager i de oplysninger, du ser i deres kort. Gøre hvad du vil have folk til at gøre med dine kort også.

Som for henvisninger. Folk kan kender mennesker, der kan være behov for dine tjenester, hvis de ikke har brug for dem for sig selv. Og folk vil også gerne gøre favoriserer for en anden. De ville naturligt føle bedre, når de ved, at de har hjulpet dig selv i den mindste følelse. Giv ikke ét kort, men to.

Placer dig selv på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Enhver lejlighed til at være til stede på steder hvor der er potentielle kunder bør være greb. Eksempel på dette er jobmesse eller seminarer hvor folk der er en chance for at du giver dine kort til mennesker, du møder. Prøv at hjælpe ud i arrangementer og uddele dine kort efter du færdig.

Har et slogan, du kan mærke dig selv med. Med mange trykkerier nu ved hjælp af yderligere værktøjer og at have medarbejdere, der kan tænke på noget, der passer til dine ønsker, er intet umuligt længere. Du kan endda prøve at gøre det selv. Bekvemmeligheden ved at have printere online catering til laver visitkort for dig bør maksimeres. Ulejlighed at gå til printere er mindsket som du kan gøre disse ting i komfort i dit hjem, når du har lyst til.

For kommentarer og forespørgsler om artiklen besøg